L&F webinar: Hvad ved vi om en kommende afgift på drivhusgasser?

L&F webinar: Hvad ved vi om en kommende afgift på drivhusgasser?

L&F webinar: Hvad ved vi om en kommende afgift på drivhusgasser?

Få en unik mulighed for at få et indblik i den politiske proces omkring Svarer udvalgets arbejde, hvor du kan stille spørgsmål direkte til eksperterne på Axelborg.

Dato: 29. februar 2024

Tid: kl. 14.00

Tilmelding: klik her

Agenda:

Vil du opdateres på den seneste viden om en kommende afgift (eller regulering) på landbrugets biologiske processer? Så se med på dette webinar hvor Klimachef Hans Roust Thysen og Cheføkonom Martin Brauer giver en opdatering på området. "Anbefalingen fra Svarerudvalget er afgørende for hvordan en mulig regulering af landbrugets biologiske processer kommer til at se ud. Der sker virkelig meget på området, så Cheføkonom Martin Brauer og jeg er også spændte på hvad vi kan fortælle på webinaret den 29. februar", siger Klimachef Hans Roust Thysen.

Deltagere på webinaret får mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Vi ser frem til en konstruktiv dialog, og deltagelse vil være værdsat.

Webinaret er gratis for medlemmer af en forening under L&F.

Har du spørgsmål eller emner, du gerne vil have belyst under webinaret, er du velkommen til at sende dem på forhånd til foreningskonsulent ved L&F Anders Torpegaard på ator@lf.dk

Vi glæder os til at have dig med!

Landbrug & Fødevarer