Familielandbruget Sydvest

Vi sætter familien i centrum

Landbrug forening for alle på landet

Familielandbruget Sydvest er en frivillig lokal landbrugsforening under Familielandbruget, som er en del af Danmarks stærkeste landbrugsorganisation, Landbrug & Fødevarer.

Vi arbejder aktivt for at bevare så mange bæredygtige landbrug som muligt. Hos Familielandbruget er der plads til alle - både store og små. Alle landmænd kan blive aktive medlemmer, uanset om de driver fuldtidslandbrug, deltidslandbrug eller hobbylandbrug. Her kan du se mere om medlemskaber og kontingenter samt de mange medlemsfordele.

Rådgivning

I samarbejde med Sønderjysk Familielandbrug, Familielandbruget LRS - Vejle og Fyns Familielandbrug har vi dannet rådgivningsvirksomheden Landbrugsrådgivning Syd. Her er vi godt 100 medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig med faglig rådgivning, inden for alt fra planteavl, økologi og husdyr til jura og økonomi. Vi har 6 kontorer  placeret i Varde, Vejle, Ry, Løgumkloster, Odense og Svendborg.

Hvem er Familielandbruget Sydvest

For vores medlemmer vil vi gerne gøre det nemt og overskueligt, at blive medlem og ikke mindst vide hvad du får for dine medlemskroner. Vi har derfor lavet en brochure du kan se her - Brochure. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte formand Henrik Bertelsen eller næstformand Tommy Dideriksen.

Henrik Bertelsen

Henrik Bertelsen

Formand for Familielandbruget Sydvest

Mobil
4037 4635
E-mail
stavnsbjerg19@gmail.com
Bestyrelseposter
  • Formand, Familielandbruget Sydvest
  • Næstformand, Landbrugsrådgivning Syd