Niels Bøje Andersen: Ekspertise og Erfaring i Landbrugsrådgivning Syd

Niels Bøje Andersen: Ekspertise og Erfaring i Landbrugsrådgivning Syd

I Landbrugsrådgivning Syd har vi den fornøjelse at præsentere en dygtig og erfaren medarbejder, Niels Bøje Andersen, der bringer en imponerende baggrund ind i vores rådgivningsteam. Niels Bøje Andersen har dedikeret sin karriere til at forstå og forbedre landbruget, og hans alsidige færdigheder og erfaring skaber stor værdi for vores kunder.

Med en baggrund som plantelærer, vildtforvalter, jordbrugsteknolog og faglært landmand har Niels en bred vifte af færdigheder og en omfattende viden om landbrugspraksis. Han er uddannet som faglært landmand og jordbrugsteknolog fra Dalum Landbrugsskole, og efter sin uddannelse har han arbejdet med vildtforvaltning både i Danmark og i udlandet. Han har også gennemført vildtforvalteruddannelsen og har undervist på landbrugsuddannelser samt på landbrugets lederuddannelser. Derudover har han spillet en væsentlig rolle i udviklingen af uddannelsen til Herregaardsjæger.

Niels Bøje Andersen er ikke kun en dygtig rådgiver, men han er også en passioneret jæger i sin fritid. Når han ikke er på jagt, finder man ham sandsynligvis i sit værksted eller bag rattet på en traktor, altid optaget af at forstå og forbedre landbrugspraksis.

Hos Landbrugsrådgivning Syd er vi stolte over at have Niels i vores team, hvor han kan tilbyde en bred vifte af rådgivningstjenester til vores kunder. Her er nogle af de områder, hvor Niels kan hjælpe:

Markplaner: Niels har ekspertise i udvikling af effektive markplaner, der kan optimere udbyttet og bæredygtigheden i landbruget.

Fællesskema: Han kan bistå med udarbejdelse af fællesskemaer og sikre overholdelse af lovgivningen på området.

Gødningsregnskab: Niels kan hjælpe med at udarbejde gødningsregnskaber, der sikrer en korrekt og effektiv gødskning.

Biotopplaner: Han har erfaring med udarbejdelse af biotopplaner for at fremme naturpleje og biodiversitet.

Vildtskader: Niels kan rådgive om forebyggelse og håndtering af vildtskader på marker og afgrøder.

Opdræt og udsætning af vildt: Han har en dybdegående forståelse af vildtforvaltning og kan rådgive om opdræt og udsætning af vildt.

 

Du kan kontakte Niels Bøje Andersen allerede i dag.