Infomøder om ejendomsvurderinger får medlemmer og interesseret til at komme ind ad døren.

Infomøder om ejendomsvurderinger får medlemmer og interesseret til at komme ind ad døren.

Vi oplever i denne tid, at vores medlemmer og interesserede valfarter til vores foreninger for at få viden og blive vist godt på vej til. Hvordan skal man forholde sig til det brev, man har fået vedr. de nye ejendomsvurderinger? Hvad sker der i fremtiden? Jeg er uenig, hvad skal jeg gøre? Der er mange spørgsmål.

Fortvivlet over flere regler på dagsordenen, man skal forholde sig til i landbruget, er desværre ikke en nyhed. Fremtiden bygger også på flere udfordringer som vi bl.a. i Familielandbrug foreningerne i Region Syddanmark er klar til at hjælpe med og formidle samt kæmpe for vores medlemmer helt ind på Christiansborg. Landbruget går igennem en proces nu, hvor vi skal tænke grønt landbrug og med formand Søren Søndergaard fra Landbrug og Fødevarer i spidsen, så mener vi at vi er godt på vej, men medlemmerne og nye medlemmer skal med ind i kampen. Det bliver ikke bare gjort automatisk, hvis man ikke er medlem!

Der skal være liv på landet - også i fremtiden og derfor er det vigtigt, at medlemmer og nye medlemmer melder sig i foreningerne. Så vil vi kæmpe for at være med til at sætte dagsordenen.

I vores fire Familielandbrug i Region Syddanmark, Familielandbruget Sydvest, Familielandbruget LRS – Vejle, Sønderjysk Familielandbrug og Fyns Familielandbrug har vi budt ind til infomøder og vi tager glædeligt imod. Vi giver et klap på skulderen og et håndtryk – det var godt du kom!

D. 3. maj afholder Familielandbruget Sydvest et infomøde omkring ejendomsvurderinger, hvor bl.a. Søren Hjordt står ved talerstolen.

D. 4. maj afholder Fyns Familielandbrug infomøde omkring ejendomsvurderinger, hvor Landbrug og Fødevares Benedicte Boisen Rolighed kommer og holder oplæg.

Tilmelding og info for begge møder kan du se på https://foreninger.lrs.dk/