FarmTracking – Dit nye registreringsværktøj

FarmTracking – Dit nye registreringsværktøj

Vink farvel til fysiske markplaner, og byd dit nye registreringsværktøj, Farmtracking, velkommen. FarmTracking er et simpelt registreringsvækrtøj, som giver dig et nemt og overskueligt overblik over dine behandlinger i marken.

Prøv FarmTracking helt gratis frem til d. 31 marts 2023

Er du ikke allerede hoppet med på vognen, så har du i hvert fald en enestående mulighed nu. Du har nemlig mulighed for at få indblik i alle appens fordele, da du lige nu kan prøve det helt gratis og uden binding frem til d. 31 marts 2023.

Brug FarmTracking som sprøjtejournal – den lever op til alle Landbrugsstyrelsens krav og regler

FarmTracking kan også bruges som sprøjtejournal. Appen sørger nemlig for at give dig besked, hvis du har tastet forkert, eller hvis du ved en fejl har gjort brug af et ikke-godkendt middel til afgrøden. På den måde sikrer du dig, at du lever op til Landbrugsstyrelsens krav og regler.

KemiTjek – Sådan holder du styr på dit pesticidlager

Ved blot at registrere opgaver i FarmTracking appen, nedjusteres dit pesticidlager helt automatisk. På den måde, kan du være helt sikker på, at dit lager altid stemmer overens med din oversigt i KemiTjek.

Derfor bør du bruge FarmTracking

  • FarmTracking sender dig målrettede påmindelser om de afgrøder, og på netop det tidspunkt, de er relevante.
  • FarmTracking indeholder en GPS hotspot, som giver dig mulighed for at oprette et punkt eller et område på din mark, hvor der f.eks. er ukrudt, skadedyr, sygdom, dræn, sten eller en brønd.
  • Har du FarmTracking Premium, eller blot et FarmTracking Basic abonnement, har du også mulighed for at registrere dyrkningsopgaver i appen.
  • FarmTracking er en offline app, dvs. du kan bruge den, når du befinder dig på marken uden mobildækning. Lige så snart du er inden for rækkevidde, vil appen sørge for, at alt den indtastede data vil blive synkroniseret.
  • FarmTracking understøtter den lige så populære app; FarmTime, som gør det muligt for medarbejdere at registrere arbejde, overarbejde, ferie og sygdom.

Praktiske informationer

Appen kan downloades på både App Store og Google Play. Få rådgivning, vejledning, og sparring hos din lokale planteavlskonsulent, hvis du ønsker at prøve FarmTracking.

 

Læs mere om FarmTracking her: FarmTracking: Bliv klar til en ny sæson - SEGES TV